iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) Backcover reparatie voldoet aan laser

iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) Backcover reparatie voldoet aan laser

Eindelijk mogelijk! Achterkant verandering van iPhone 8, X, XS, XR, 11 en 12 Pro met lasertechnologie. Zonder de iPhone te openen!

Geschiedenis - Met de hand repareren

Veel werkplaatsen of zelfs hobbymonteurs zullen het weten: in de begindagen van kapotte achteromslagen kostte het veel geduld en tijd om de achteromslagreparatie in werking te stellen. De hele iPhone, inclusief de interne componenten, moest worden gedemonteerd zodat de kapotte achterkant zonder risico kon worden verwijderd. De meeste reparateurs gingen ervan uit dat de achterkant van de iPhone met een beetje warmte verwijderd kon worden, net als bij de Samsung. Niet juist! Zelfs met veel hitte was het een marteling met talloze vliegende en zeer hardnekkige splinters, waarbij aan het eind van de dag de vingers weg waren in plaats van de achterkant. Het resultaat was ook niet altijd bevredigend, omdat het gereedschap vaak wegglipte bij het losmaken van de splinters en het frame van de iPhone raakte. Als gevolg hiervan werd het frame bekrast of beschadigd.

iPhone 8 achterkant. Met de hand wisselen – veel te moeilijk!

De oplossing – iPhone reparatie met laser

Een nieuwe technologie maakt nu een professionele vorm van reparatie mogelijk. En deze technologie is fantastisch! Het is een laserapparaat van M-Triangel 5, wat het werk enorm vereenvoudigt. Het is in ieder geval het apparaat dat we in de werkplaats hebben staan. De laserstraal van het apparaat dringt door het glas aan de achterkant van de iPhone en maakt de enorm sterke en innovatieve lijm eronder los. Een van de grote voordelen van het gebruik van dergelijke technologie is dat het niet nodig is om de iPhone te openen. De iPhone hoeft niet losgeschroefd te worden! Het interieur blijft onaangeroerd en de originele lijm en afdichtingen van de display zijn bewaard gebleven.

XS rug gebarsten - voor afbeelding

iPhone 11 Pro Max rug gebarsten - voor afbeelding

We repareren de achterkant van de iPhone met behulp van geavanceerde en gespecialiseerde technologie

Stap 1 - De laser kalibreren

De voorinstelling met de sjablonen van de machine is af fabriek goed, maar moet voor elke bewerking worden gecontroleerd en geoptimaliseerd. Elke millimeter telt om niet per ongeluk een kabel of een onderdeel achter een minispleet aan de achterkant te laten haken. Het resultaat zou een beschadigde iPhone zijn die bijvoorbeeld bootloops maakt of een defecte microfoon heeft. De laserstraal is erg sterk en zou direct een condensator kapot maken, waardoor er bijvoorbeeld kortsluiting ontstaat. De markering van elk onderdeel dat niet weggelaserd mag worden, wordt gecontroleerd.

Stap 2 - Testen en uitvoeren

De meegeleverde software biedt tal van mogelijkheden om de M-Triangle aan te sturen. Daaronder staan ​​zowel de Speed ​​als de Power optie. Met Speed ​​stel je de snelheid in en met Power de kracht van de laser waarmee het eindpunt van de straal het oppervlak raakt. Hierbij geldt: hoe sneller, hoe zwakker. Een snelheid van 6000 (zeer snel!) en een vermogen van 70% (gemiddeld vermogen) zijn meestal voldoende voor een proefrit. Met deze instelling ben je aan de wat meer ontspannen kant om geen onderdelen van de iPhone te beschadigen. Als het proefdraaien in orde is en een goed zicht achter de achterruit mogelijk is, dan kan nu het eigenlijke lopen beginnen. We gebruiken de instelling Vermogen 95% en Snelheid 1800. Het glas kan dan heel eenvoudig worden losgemaakt.

Stap 3 - Bevestig de nieuwe achterkant van de iPhone

Trotz des Einsatzes einer speziellen Lasermaschine kann das Ergebnis bei unsachgemäßer Ausführung der Reparatur unzureichend sein. Wer möchte schon nach der teuren Reparatur eine Rückseite haben, die vom Rahmen halb rausguckt oder uneben ist und nach ein paar Wochen abfällt? Genau aus dem Grund ist die Verwendung von speziellen Klebern essentiell. Zunächst einmal ist ein wichtig, dass die neue Glasrückseite nicht direkt auf dem Metall aufliegt. Hier würde die Fallenergie bei einem Sturz direkt vom Rahmen und der Metallrückseite an das Glas weitergeleitet und Letzteres damit sehr schnell vom Rahmen gelöst und abfallen. Das beachten wir natürlich mit und setzen neben dem normalen starken Kleber auch eine Zwischenschicht durch Tapes ein. Am Ende hat man hiermit ein Resultat, das optisch schön aussieht, sich auch gut anfühlt und sehr robust verklebt ist.

Ook een reparatie van de iPhone backcover?

  • Zie onze reparatiepagina voor prijzen.
  • U kunt ons de iPhone opsturen via het aanmeldformulier. De reparatie wordt binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd.
  • Als u de iPhone persoonlijk bij ons brengt, duurt de reparatie slechts 3-4 uur.

Buy iPhone Van 8 tot 13 Pro max Backcover reparatie voldoet aan laser Online

iPhone Van 8 tot 13 Pro max Backcover reparatie voldoet aan laser – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise. Moreover om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

iPhone Van 8 tot 13 Pro max Backcover reparatie voldoet aan laser

iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) Backcover reparatie voldoet aan laser – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten.

However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten. Furthermore software Hulp is uw betrouwbare partner voor. Additionally het overwinnen van. However software-gerelateerde obstakels. Although met een breed scala aan toepassingen voor. Additionally zowel particulieren als bedrijven.

iPhone Van 8 tot 13 Pro max Backcover reparatie voldoet aan laser

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *