AirPods Pro veel vervalsingen in omloop

MacBook Pro 13″ 2017 / 2018 display toont niets – kabel defect?

AirPods-koopjes op eBay-advertenties?

Een koopje gezien op eBay-advertenties! De nieuwste AirPods Pro worden daar soms voor €120 of minder ingeruild. Maar kun je erop vertrouwen of zeker zijn dat dit originele Apple-koptelefoons zijn?

Serienummer origineel en Airpods nog steeds nep

Veel verkopers komen naar ons toe en zijn erg zelfverzekerd wanneer gevraagd wordt of het origineel is. We moeten naar de Apple-website gaan en daar het serienummer controleren. En inderdaad! Ze worden daar ook weergegeven en de verkoper lijkt gelijk te hebben. Maar geen. De vervalsers kunnen een serienummer van originele AiPods nemen en dit eerst op de doos en vervolgens ook op de binnenflap van de behuizing afdrukken. Zeer complex en professioneel nagemaakt! De kopieerapparaten krijgen meestal het serienummer van defecte AirPods die Apple heeft ingeruild voor nieuwe. Alleen staat er soms op de Apple-site dat het serienummer ongeldig is en al is vervangen door een nieuwe.

Afhandeling van de zaak is belangrijk

De verwerking van het hoesje en de AirPods zelf is vaak een criterium om te bepalen of het een origineel Apple product is. We hebben heel vaak geconstateerd dat de imitatie AirPods een behuizing van mindere kwaliteit hebben. Als je de hoes opent, hoor je het harde ratelende geluid. Als je hem dicht doet, voelt en klinkt het ook als teveel goedkoop plastic. Ook zie je dat de bovenste flap niet altijd perfect op de kleine letter zit. Aan de achterkant van de oplaadcassette bevindt zich een metalen rail. Dit is mat in veel vervalsingen en de opening of opening tussen de boven- en onderlip is duidelijker te zien.

Viele Fälschungen im Umlauf!

Om de aan het begin gestelde vraag te beantwoorden: Nee, de meeste AirPods die ons werden aangeboden, waren eigenlijk vervalsingen. Wees dus voorzichtig bij het particulier kopen van AirPods! Bij dit product is het raadzaam om altijd de factuur of bon hiervoor op te vragen. Want als je geen origineel product bij de hand hebt om het mee te vergelijken, is het voor de meeste mensen gewoon moeilijk om de originaliteit van de aangeboden koptelefoon te achterhalen.

De belangrijkste criteria voor het controleren van originaliteit samengevat:

  • De hoes van de koffer en de koffer liggen bij het plagiaat niet perfect op elkaar.
  • De interface van de koptelefoon is voelbaar en zichtbaar. Ze zijn niet goed verwerkt, d.w.z. niet netjes gelijmd. Het origineel heeft een vloeiende en haptisch mooie overgang.
  • Het serienummer is gemakkelijk te vervalsen en heeft daarom geen betekenis. Toch is het de moeite waard om op de website van Apple Coverage te kijken of er een opmerking is dat het toestel al door Apple is gewijzigd. In dat geval: nep!
  • De verpakking kan perfect worden gemaakt en heeft daarom geen aanwijzingen.
  • De ruisonderdrukking is wat ingewikkelder om te kopiëren. De originele koptelefoon dempt bijna elk omgevingsgeluid. Zo goed dat de gebruiker zich nauwelijks bewust is van de omgeving en een meditatieve staat voelt.
  • Zoek mijn op iPhone en iCloud.com werkt ook op de meeste nep AirPods. Dus geen hint en geen hulp bij het controleren.
  • Is er een factuur of kwitantie van Saturn, Mediamarkt of iets dergelijks, dan weet je zeker dat het een origineel is.

Buy AirPods Pro veel vervalsingen in omloop Online

AirPods Pro veel vervalsingen in omloop – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise. Moreover om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

AirPods Pro veel vervalsingen in omloop

AirPods Pro veel vervalsingen in omloop – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten.

However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten. Furthermore software Hulp is uw betrouwbare partner voor. Additionally het overwinnen van. However software-gerelateerde obstakels. Although met een breed scala aan toepassingen voor. Additionally zowel particulieren als bedrijven.

AirPods Pro veel vervalsingen in omloop

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *