Data Recovery Amsterdam

Data Recovery Amsterdam:

Specialist in Herstel van Verloren Gegevens

Bij Data Recovery Amsterdam bieden we gespecialiseerde diensten aan voor het herstellen van gegevens die verloren zijn gegaan door formattering, verwijdering of systeemherinstallatie. Ons toegewijde team richt zich op het herstellen van data van verschillende opslagapparaten, met een focus op harde schijven (HDD) die kampen met diverse problemen, zoals een defecte controller, fysieke schade, en lees- en schrijfkoppen die niet goed functioneren.

Onze Expertise

Onze expertise gaat verder dan alleen HDD’s. We zijn ook bedreven in het herstellen van gegevens van externe USB-drives, SD/MS/XD-kaarten en compact flash-geheugens van allerlei types. Of het nu gaat om bedrijfskritische informatie, persoonlijke bestanden of kostbare herinneringen, wij begrijpen hoe belangrijk uw gegevens voor u zijn.

Gratis Diagnose en Uitgebreide Analyse

Bij Data Recovery Amsterdam geloven we in transparantie en bieden we een gratis snelle diagnose aan, gevolgd door een uitgebreide analyse op basis van uw specifieke behoeften. Deze aanpak stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in de aard van het gegevensverlies en de best mogelijke herstelmethoden te bepalen.

Met meer dan 10 jaar ervaring beschikken wij over een schat aan kennis en expertise in dataherstel. Onze faciliteiten zijn uitgerust met professionele apparatuur, een cleanroom, gespecialiseerde gereedschappen en geavanceerde software, waardoor wij effectieve oplossingen kunnen bieden voor zelfs de meest complexe datahersteluitdagingen.

Waarom Kiezen Voor Data Recovery Amsterdam?
  • Professionele Apparatuur: We maken gebruik van state-of-the-art apparatuur voor nauwkeurig en effectief herstel van verloren gegevens.
  • Cleanroom Faciliteiten: Onze cleanroom zorgt voor een gecontroleerde omgeving die essentieel is bij het behandelen van fysieke schade aan opslagapparaten.
  • Deskundig Team: Ons team bestaat uit ervaren professionals die zich richten op het vinden van oplossingen voor diverse datahersteluitdagingen.
  • Uitgebreide Analyse: We bieden gedetailleerde analyses om de beste aanpak voor het herstellen van uw gegevens te bepalen.
  • Klantgerichte Dienstverlening: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om u een naadloze en bevredigende ervaring te bieden.

Bezoek Fix Lab voor meer informatie over onze datahersteldiensten en hoe we u kunnen helpen uw waardevolle gegevens terug te halen.


Hopelijk helpt dit bij het beschrijven van de diensten van Data Recovery Amsterdam, inclusief de benodigde zoekmachineoptimalisatie-elementen!

Externe harde

schijf behuizing vervangen – 70€
(2.5) 80€ (3.5)

Software data recovery inkl.
nieuw externe schijf – 200€ (1TB); 250€ (2TB)
SSD data recovery  – niet mogelijk, helaas.

data recavery

Garantie voor alle soorten reparatiewerkzaamheden

Als het apparaat zijn functies niet vervult, is dit een belangrijke reden om gebruik te maken van de Fixlab-reparatieservice die door ons bedrijf wordt aangeboden. Voor reparatiewerkzaamheden worden speciale moderne apparatuur en gereedschappen gebruikt.

Als u niet vaak contact wilt opnemen met de service voor het repareren van laptops of smartphones, volgt u enkele eenvoudige regels en veiligheidstechnieken.

Het werk van de meesters bestaat uit verschillende fasen. wij hebben altijd contact met de klant en bespreken alle problemen die zich tijdens de reparatie kunnen voordoen. In dergelijke gevallen is reparatieapparatuur vereist:

Het moment zo verblind door verlangen

Op gerepareerde apparatuur ontvangt u een garantie van 6 maanden. De garantietermijn voor onderdelen bedraagt ​​1 jaar.