Apple Watch Series Display verliest

Apple Watch Series Display verliest

Display valt uit

De lijm op een display laat weer los! En dit keer die van de Apple Watch Series 1 t/m 4. Het display komt los van het frame en hangt los, zodat je het zelfs met je vinger kunt optillen. Alleen ligt het deze keer niet per se aan een te zwakke lijm. Dit komt vooral door de batterij. Wat heeft de batterij ermee te maken? Het is eenvoudig: na verloop van tijd en constant gebruik zal de batterij steeds meer lijden en opzwellen. Het wordt zo dik in de behuizing dat het uiteindelijk tegen de onderkant van het scherm drukt. 

Als deze druk toeneemt, d.w.z. de batterij wordt steeds meer opgeblazen, laat het display los van het rubber. En omdat het alleen gelijmd is in plaats van geschroefd, hangt het rond. Het blijft ook rammelen. Als u in deze staat te veel met het beeldscherm speelt of het beeldscherm te hoog optilt, kan het gebeuren dat er belangrijke kabels gescheurd zijn. Het gevolg hiervan kan bijvoorbeeld een aanraking zijn die niet meer goed werkt. Of de flexkabel van het lcd-scherm wordt beschadigd.

Neuer Akku notwendig!

Als het display los zit, moet er snel gehandeld worden. Gewoon lijmen is meestal niet voldoende, omdat het display niet meer in de socket past. Een batterijwissel is eerst nodig. De dikke batterij wordt verwisseld voor een nieuwe platte en dan is er weer genoeg ruimte voor het display, dat vastgelijmd is aan de rubberen coating van het frame. Uiteraard mag hier geen secondelijm of iets dergelijks worden gebruikt!

Uiteraard voeren wij deze werkzaamheden ook routinematig en netjes uit.

Buy Apple Watch Series Display verliest Online

Apple Watch Series Display verliest – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise. Moreover om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

Apple Watch Series Display verliest

Apple Watch Series Display verliest – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten.

However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten. Furthermore software Hulp is uw betrouwbare partner voor. Additionally het overwinnen van. However software-gerelateerde obstakels. Although met een breed scala aan toepassingen voor. Additionally zowel particulieren als bedrijven.

Apple Watch Series Display verliest

Similar Posts