iPod Touch 4G-reparatie – bijna niemand doet het!

iPod Touch 4G-reparatie - bijna niemand doet het!

Een wanhopige klant belt en de reden is gerechtvaardigd:

De oude iPod Touch is kapot! En bijna niemand repareert het – zelfs toen en nog meer nu. De reden voor dit? Het is gecompliceerd. De 4e generatie iPod met multi-touch en slide to unlock is moeilijk te repareren. Binnenin zitten veel fijne kabels, waarvan de meeste zijn vastgelijmd aan andere componenten zoals de metalen deksels. Eén verkeerde beweging en een flexkabel zoals die van de aan / uit-knop is gescheurd. En dat vervangen kost weer veel tijd en zenuwen.

Makkelijk op te lossen voor ons

Maar voor ons is het makkelijk! Met grote vaardigheid en kennis hebben we de iPod in slechts een uur gedemonteerd. Met de juiste techniek hoeven er maar een paar onderdelen te worden gedemonteerd. We verwijderen gewoon de grote metalen plaat die de batterij beschermt, til het moederbord een beetje op en voila! het nieuwe display kan al worden aangesloten!

iPods zoals de Touch 4G, uitgebracht in 2010, zijn zeer betrouwbaar en gaan eeuwig mee. Tenzij je bijvoorbeeld het display kapot maakt of de batterij leeg raakt. Hier hoef je de iPod niet weg te gooien. Dankzij een gespecialiseerde werkplaats zoals onze Apfel Service kan het betreffende defecte onderdeel worden vervangen. Op deze manier kan de iPod zeker nog een aantal jaren worden gebruikt.

Weer als nieuw

In slechts 1-2 uur ziet de sterke en dappere iPod er weer als nieuw uit!

Eindelijk weer klaar voor gebruik na het veranderen van het display

Buy iPod Touch 4G-reparatie – bijna niemand doet het! Online

iPod Touch 4G-reparatie – bijna niemand doet het! – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

iPod Touch 4G-reparatie – bijna niemand doet het!

iPod Touch 4G-reparatie – bijna niemand doet het! – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten. However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

iPod Touch 4G-reparatie - bijna niemand doet het!

Similar Posts