iPod Classic 6G – Batterijwissel na 6 jaar opnieuw

iPod Classic 6G – Batterijwissel na 6 jaar opnieuw

Na 6 jaar

Gisteren kregen we een vriendelijk telefoontje van Markus. Hij vraagt ​​ons of onze Shop Apples-service nog bestaat. Omdat hij graag een nieuwe batterij in zijn oude, maar waardevolle iPod Classic 6G wil laten plaatsen. We antwoorden positief, d.w.z. we doen het nog steeds, ook al dateert de iPod uit 2007. Ook toen had dit toestel een enorme capaciteit van 120 GB. Zelfs sommige moderne notebooks van nu hebben dit vanaf de fabriek in 2020. Genoeg gekletst nu.

Dus na 2 dagen arriveert de gloednieuwe batterij. Klant wordt gebeld en hij verschijnt de volgende dag. Hij vertelt ons dat hij al eerder bij ons is geweest. Precies 6 jaar geleden om een ​​nieuwe batterij in zijn geliefde iPod te laten plaatsen. Wow, dus onze ingebouwde batterij doet al een aantal jaren zijn werk en maakt Markus blij. We zijn bereid en in staat om het opnieuw voor hem te doen.

Reparatie – makkelijk en moeilijk

Het repareren van een iPod Classic met de zeer robuuste en op maat gemaakte aluminium achterkant vereist veel vakmanschap, het juiste gereedschap, hoogwaardige reserveonderdelen en vooral veel ervaring. Omdat we vaak hebben gezien dat een klant dit na het bekijken van een YouTube-video kon doen – maar het na een paar minuten opgaf: het ding kan gewoon niet worden geopend zonder het te beschadigen of nare sporen van opening achter te laten. Een van de meest voorkomende ergernissen die ontstaan ​​door verkeerd openen is ook het verbogen aluminium frame achteraf. Een klant beschrijft het zo

je moet bijna Batman zijn met een diploma in chirurgie

Om de iPod te openen zonder deze te beschadigen. Kortom: klanten komen immers nog steeds bij ons. Voor ons is dit natuurlijk een zeer gemakkelijke taak, die we vaak hebben gedaan. In korte tijd openen onze ervaren technici de iPod en plaatsen de nieuwe batterij. En sluit het weer precies met het frame. Eenvoudig!

Op naar meer jaren

De batterij is geplaatst. De klant mikt op nog 6 jaar en neemt in 2026 weer contact met ons op. Tot dan beste klant!

Buy iPod Classic 6G – Batterijwissel na 6 jaar opnieuw Online

iPod Classic 6G – Batterijwissel na 6 jaar opnieuw – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

iPod Classic 6G – Batterijwissel na 6 jaar opnieuw

iPod Classic 6G – Batterijwissel na 6 jaar opnieuw – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten. However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

iPod Classic 6G – Batterijwissel na 6 jaar opnieuw

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *