iPhone achterkant vervangen

iPhone achterkant vervangen

Wil jij je iPhone achterkant vervangen? Dan heb je waarschijnlijk een gebarsten achterkant. Het is gevaarlijk voor je iPhone om met een kapot achterscherm rond te lopen, daarom raden wij een iPhone achterscherm reparatie zeker aan! Een nieuwe achterkant is bij Apples zo geregeld! Doordat wij een speciale lasermachine hebben, kunnen wij de achterkant van de hele behuizing losmaken. Hierdoor kunnen wij jouw iPhone achterscherm gemakkelijk repareren.

  • Kan ik de achterkant van mijn iPhone laten maken?

           Ja, zeker! Doordat wij een speciale lasermachine hebben kunnen wij de achterkant van jouw iPhone                            losmaken van de gehele behuizing. Hierdoor kunnen wij jouw iPhone achterscherm repareren!

  • Hoelang duurt het om mijn iPhone achterscherm te laten maken?

            Het laten maken van je iPhone achterscherm wordt gedaan met een lasermachine en duurt   daarom                        uiterlijk 3 tot 4 uur.

Dit zijn redenen om jouw iPhone achterkant te laten vervangen voor een nieuw achterscherm:

 

Je iPhone achterkant wil je snel vervangen als deze gebarsten is. Er mee doorlopen is namelijk niet zonder risico’s. Door de barst hebben invloeden van buitenaf meer kans om jouw iPhone binnen te dringen. Water komt bijvoorbeeld nog makkelijker jouw iPhone binnen. Daarbij is het niet verstandig om je iPhone onder te dompelen in het water, maar met een kapotte achterkant moet je extra oppassen. Daarnaast is stof ook een grote vijand van een iPhone met kapotte achterkant. Door de kleine kiertjes vindt stof een weg naar binnen waar het belangrijke onderdelen kan aantasten. Kortom: je hebt een grotere kans op waterschade en stof in je smartphone. Het laten repareren van jouw iPhone achterkant is goedkoper dan het repareren van de hele behuizing.

Je kunt ook een iPhone achterkant reparatie laten uitvoeren als je een nieuwe kleur wilt kiezen. Heb jij een witte iPhone gekocht maar heb je inmiddels toch liever een zwarte achterkant? Of andersom? Dan kunnen onze specialisten een ander kleur achterscherm op jouw iPhone plaatsen. Je kan natuurlijk ook een telefoonhoesje in een andere kleur gebruiken ;-).

iPhone achterscherm vervangen

Wil jij je iPhone achterkant laten vervangen? Klik op je toestel, maak een afspraak en kom langs bij een van onze winkels! Je bent natuurlijk ook welkom om jouw iPhone achterscherm te laten

Prijzen iPhone achterkant reparatie

Wil jij weten wat het gaat kosten om jouw iPhone achterkant te laten maken? Bekijk de tabel hieronder en maak een afspraak!

ModelPRIJSAFSPRAAK MAKEN
iPhone 13 Pro Max€99Afspraak maken
iPhone 13 Pro€99Afspraak maken
iPhone 13 Mini€99Afspraak maken
iPhone 13€99Afspraak maken
iPhone 12 Pro Max€99Afspraak maken
iPhone 12 Pro€99Afspraak maken
iPhone 12 Mini €89Afspraak maken
iPhone 12 €89Afspraak maken
iPhone SE 2020 €65Afspraak maken
iPhone 11 Pro Max €80Afspraak maken
iPhone 11 Pro €80Afspraak maken
iPhone 11 €80Afspraak maken
iPhone XS Max €85Afspraak maken
iPhone XS€75Afspraak maken
iPhone X€75Afspraak maken
iPhone XR€75Afspraak maken
iPhone 8+€65Afspraak maken
iPhone 8€65Afspraak maken

iPhone achterkant vervangen

iphone achterkant