Motherboard reparatie in Amsterdam

Van de ene op de andere dag herkent de MacBook geen USB-apparaten meer, vertoont grafische fouten. Meldt kernel panics of weigert helemaal op te starten. Vaak zonder herkenbare oorzaak, maar vaak ook als gevolg. Van een val of binnendringend vocht. De diagnose is snel gesteld en de oplossing ligt voor de hand: het logic board moet vervangen worden. Kosten van €600 of meer zijn geen uitzondering. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het repareren van (chip level repair) Logic boards (Motherboard) op componentniveau.

 

“Meer dan 97% van alle defecte printplaten kunnen worden gerepareerd” 

Moderne logic boards bestaan uit meer dan 2.000 componenten. Zelfs het falen van een enkele soldeerverbinding of een kortsluiting in een enkel onderdeel van 0,1×0,05 mm is voldoende om het hele bord te saboteren. Wij gaan opzoek naar de oorzaak van de storing. Inplaats van de hele printplaat te vervangen, lokaliseren we de defecte componenten op de printplaat en ze In ons ultramoderne laboratorium meten we de defecte printplaat .

Een kleine oorzaak met een groot gevolg: zelfs een klein knotje van 0,1×0,05 mm (hier vijf keer vergroot) kan een hele iPhone of MacBook Pro lam leggen

Van het falen van de achterkant – Kleine oorzaak resulteert in een groot effect: zelfs een kleine bundel van 0,1 x 0,05 mm (hier vijf keer vergroot) kan een hele iPhone of MacBook Pro lamleggen. Om het logic board weer goed te laten werken en omdat alleen de onderdelen die daadwerkelijk defect zijn worden vervangen. Kan de printplaat zelf worden behouden en kan een kostbare vervanging worden vermeden. Het scala aan fouten dat kan worden gecorrigeerd door. Een reparatie op chipniveau is allesomvattend: basisverlichting, problemen met de oplaadelektronica, toetsenbord- en trackpadfouten, wifi- of Bluetooth-storingen, storing van de iSight-camera, de SSD of het hoofdgeheugen tot de – helaas veel voorkomende – fouten op het gebied van de grafische processors. Het domein van de grafische processors, bijna alles is te repareren, alleen door watvoorheen een volledige vervanging was.

“Reparatie is doorgaans meer dan 50% goedkoper dan vervanging”.

Het vervangen van het gehele logicboard zou kunnen worden opgelost. De enige limieten zijn wanneer er geen reserveonderdelen meer kunnen worden. Verkregen of waneer de inspanning onevenredig zou zijn. Bijvoorbeeld waar het zo zwaar zijn dat reparaties nodig zijn in het geval van ernstige corrosie of enorme overspanningsschade, zoals door blikseminslag. Zeldzame grondstoffen waarvan de winning mogelijk is, en in Logicboards aanwezig zijn. Helpen ons om onze e-waste te verlagen en onze impact op het milieu te verminderen. Maar niet alleen het milieuaspect speelt een rol: de kosten. Voor een logica liggen bijna altijd ruim onder de 50% van de kosten van een vervanging.

Door grotendeels intacte printplaten te repareren, in plaats van ze te vervangen door nieuwe. Helpen we de groeiende board reparatie. Bij een reparatie worden de printplaat en. Het apparaat volledig gecontroleerd om eventuele verdere fouten en storingen tijdig te kunnen signaleren en te verhelpen.Bij elke Logicboard reparatie heeft u een garantie van 6 maanden. Zo zitten jij en je klant altijd veilig met een reparatie bij Apples service.

Grafische fouten in de Macbook Pro

Grafische kaartstoringen zijn de seriële fout in Apple’s MacBook Pro’s. Het gaat om apparaten uit de jaren 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 en 2013. En aangezien de storingen meestal pas na 2-3 jaar optreden. Gaan we er vanuit dat deze trend ook bij de recentere modellen niet zal stoppen. We wisselen grafische processors professioneel en professioneel uit.

Gegevens redden wanneer al het andere faalt.

Door afzonderlijke componenten uit te wisselen. Kan een apparaat niet langer een goed advies duur zijn. Dingen die tot leven komen zijn foto’s van de kinderen, video’s van speciale momenten, contacten, notities, e-mails, muziek en talloze belangrijke documenten. Tegenwoordig dragen mensen hun hele leven met zich mee op hun smartphone, tablet of notebook, maar hoewel er zoveel belangrijke data op de kleine allrounders staat, maken maar weinig gebruikers regelmatig back-ups. Wee iedereen wiens apparaat dan stuk gaat zonder dat eerst een back-up van de waardevolle inhoud is gemaakt. Met een beetje geluk kan een smartphone na een val gewoon door blijven gaan. Maar er zijn ook veel meer tragische gevallen: vocht, overspanning of mechanische vernietiging verpesten meestal de smartphone of laptop.

We zijn in staat om gegevens te herstellen van telefoons, tablets, harde schijven, USB-smartsticks en geheugenkaarten die bijna volledig zijn vernietigd.

In dergelijke gevallen proberen we eerst minimaal de rudimentaire functies van het apparaat te herstellen om toegang te kunnen krijgen tot de gegevens, daarbij gebruiken we onze ervaring. Onze technieken om vanaf chipniveau repareren en defecte componenten op de printplaat vervangen. Als een apparaat echter intern is vernietigd i.e; een breuk in de printplaat of in de constructie is onmogelijk – bijvoorbeeld door

brand- en corrosieschade – kunnen we ook gegevensherstel uitvoeren met behulp van de chip-off-methode. Met deze meest complexe vorm van databouwstenen in ons laboratorium verwijderen we het geheugenkaartje en slaan. We de inhoud met behulp daarvan op in een donorapparaat van dezelfde constructie om met speciale uitlezing toegang te krijgen tot de gegevens apparaten of transplanteer ze via deze.

We kunnen dus ook helpen in zogenaamd hopeloze gevallen!

Buy Logicboard reparatie Online

Logicboard reparatie – Additionally Furthermore Moreover. In addition Also Likewise Besides However Nevertheless vakkundige Nonetheless. On the other hand Conversely Although Even though. But Similarly Likewise In comparison In the same way. Just as Compared to Like. Therefore Thus Consequently. As a result Because Since Owing to. Due to In conclusion To sum up. In summary Ultimately. Finally Consequently. Meanwhile During Afterward. Previously Simultaneously. Next Eventually Subsequently. For example For instance Namely. Such as To illustrate. In particular Specifically In other words Indeed. Certainly Undoubtedly. Of course Clearly Without a doubt Above all.

Buy Logicboard reparatie Online

Order Logicboard reparatie Snel en Betrouwbaar

Logicboard reparatie – Additionally Furthermore Moreover In addition. Also Likewise Besides However. Nevertheless Nonetheless. On the other hand Conversely Although. Even though But. Similarly Likewise In comparison. In the same way. Just as Compared to Like. Therefore. Thus Consequently As a result. Because Since. Owing to Due to. In conclusion. To sum up In summary. Ultimately Finally Consequently. Meanwhile During Afterward Previously. Simultaneously Next Eventually. Subsequently For example For instance Namely. Such as To illustrate In particular. Specifically In other words. Indeed Certainly Undoubtedly. Of course Clearly Without a doubt Above all.

Logicboard reparatie – Additionally Furthermore Moreover. In addition Also Likewise Besides. However Nevertheless Nonetheless. On the other hand Conversely. Although Even though. But Similarly. Likewise In comparison. In the same way Just as. Compared to Like Therefore. Thus Consequently As a result Because. Since Owing vakkundige to Due to. In conclusion To sum up In summary. Ultimately Finally. Consequently Meanwhile. During Afterward Previously Simultaneously. Next Eventually Subsequently For example. For instance Namely Such as. To illustrate In particular. Specifically In other words Indeed. Certainly Undoubtedly. Of course Clearly. Without a doubt Above all.

Order Logicboard reparatie Snel en Betrouwbaar