Appels Service Amsterdam

Met meer dan 1700 succesvol uitgevoerde bewerkingen op iPhone, iPod, iPad, MacBook en vele smartphones van andere fabrikanten zoals Samsung, Huawei en Sony, kunnen wij u professionele service bieden met veel ervaring. Als u een reparatie nodig heeft, kunt u uw apparaat rechtstreeks naar ons brengen of naar ons opsturen. Wij behandelen uw apparaten met grote zorg en repareren ze op een zorgvuldige manier. Uw gegevens blijven behouden na reparatie – u hoeft uw mobiele telefoon, pad of laptop niet vooraf te resetten. Wel is het erg handig om vooraf een back-up te maken. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor gegevensverlies.

 

Onze werken

Standaardreparaties zoals vervanging van beeldscherm, vervanging van batterij, vervanging van achteromslag
Vervanging van componenten zoals oplaadbussen, knoppen en interne flexkabels
Vervanging van componenten op het moederbord / logic board / op chipniveau
Hierdoor is het mogelijk om IC’s zoals Tristar, backlight, touch IC, audio IC en meer te wijzigen.

 

Wij zijn goed in…

Het repareren van computers, laptops, smartphones en tablets voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers, die op zoek zijn naar een snelle en kwalitatieve oplossing voor hun probleem. Daarnaast zijn wij meer dan een reparatiebedrijf. Naast dat wij met onze “We fix it all” mentaliteit eigenlijk alles kunnen repareren kun je bij ons ook terecht voor advies bij verzekeringskwesties.

Onze klanten vertrouwen ons

Zowel particuliere klanten als grootzakelijke klanten vertrouwen ons. Als een van de eerste gespecialiseerde werkplaatsen voor smartphones hebben we in de loop van de tijd veel klanten kunnen winnen, niet alleen uit Amsterdam. We kunnen meer dan 80 vaste klanten tellen die uit heel Nederland, Duitsland en België komen. Apparaten voor reparatie kunnen vanaf elke locatie naar ons worden opgestuurd.

 

Gebaseerd op het feit dat wij de reparatiemarkt voor sociale elektronica drastisch willen veranderen en op zijn kop willen zetten. Waarom? De markt voor sociale elektronica is al jarenlang enorm aan het groeien. Sociale apparaten zijn voor het grootste deel van de bevolking dan ook zo belangrijk, dat als zij hun apparaten één of twee dagen moeten missen zij eigenlijk tijdelijk sociaal en/of zakelijk verlamd zijn. Gebruikers van sociale apparaten willen eigenlijk maar twee dingen weten: wanneer krijg ik je mijn apparaat weer terug en wat kost de reparatie?

Wij geloven daarom in…

Een transparante en kwalitatieve aanpak. Er zijn de laatste jaren veel bedrijven op de markt gekomen die zich “reparateurs” noemen, maar niet de kwaliteit en service kunnen bieden waar de markt om vraagt. Wij brengen hier verandering in door klanten een unieke snelle en kwalitatieve service te leveren met de best mogelijke klantbeleving.

Wij staan voor…

Snelheid: omdat wij smartphones vaak dezelfde dag repareren en overige apparaten binnen 1-3 werkdagen mits voorradig.

Transparantie: omdat wij duidelijk communiceren zodat je weet waar je aan toe bent.

Kwaliteit: omdat wij alleen kwaliteitsproducten gebruiken en de beste monteurs in dienst hebben.

Vriendelijkheid: omdat wij alles doen met een glimlach. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

 

 

Over ons – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. Als het gaat om MacBook-reparatie, additionally zit je bij ons goed. Of het nu gaat om een gebroken scherm. Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft, hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

h2>Over ons

Over ons – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, het vervangen van de batterij of een softwarehik, ons team is bedreven in het omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten. Wat echter onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

Over ons