FAQs

FAQ'S
Hier worden al uw vragen over onze diensten beantwoord.
Wij zijn gespecialiseerd in service en reparatie op het gebied van iPhones, iPods en iPads en MacBooks. De specialisatie en jarenlange ervaring van zorgvuldig en nauwkeurig werken maken het werken met hoge kwaliteitsnormen mogelijk. Vooral het werken met iPods en iPads is erg gevoelig en vereist precies dat. We weten wat we doen – en je apparaat is in goede handen.
En mocht je ondanks alles toch niet tevreden zijn, dan kun je er met ons over praten en kunnen we samen tot een oplossing komen!
Ja dat is mogelijk, voor meer informatie en hoe je jouw apparaat kunt opsturen klik op de onderstaande link:
ik wil mijn apparaat verzenden
Wil je jouw smart-apparaat op het zelfde dag of binnen een korte tijd weer mee terug nemen, dan is het verstandig om een ​​afspraak te maken. De beste manier om dit te doen is door een bericht te sturen of te bellen. Anders kun je je apparaat altijd in de openingstijden brengen en inleveren voor reparatie. Eventuele “onmiddellijke reparaties” tijdens de normale openingsuren – zonder afspraak – zijn momenteel mogelijk in de volgende gevallen:
  • iPhone, scherm vervangen.
  • iPhone, achterkant vervangen (3 uur).
  • iPhone, schakelaar (aan/uit knop) repareren.
  • iPhone, batterij vervangen.
-In het geval dat wij andere storing vinden, dan is het mogelijk dat de reparatie ongeveer 1-3 uur duurt.
-Als jouw apparaat niet werkt, dan heeft het meer dan 3 dagen nodig voor de reparatie.
Een beschadigd iPhone scherm kost 30 minuten om te repareren.
En een beschadigde iPhone achterkant kost 3 uur om te repareren.
Er is normaal gesproken geen manier om jouw gegevens te verliezen bij een reparatie maar wij raden altijd aan om een back-up te hebben ook na de reparatie.
Afhankelijk van het soort scherm en toestel heb je minimaal 6 maanden garantie. Dit geldt niet voor krasjes en andere zichtbare beschadigingen die door gebruik komen.
Ja, wij kopen je apparaat en recyclen het, zo helpen wij het klimaat door te  besparen wij op de uitstoot van Co2 en kunnen we weer van jouw oude toestel gebruik maken.
Voor meer informatie klik op de link hieronder:
Ik wil mijn apparaat verkopen
Een back-up van je gegevens vóór de reparatie is altijd handig en raadzaam. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor gegevensverlies. Als klant bent u verantwoordelijk voor het maken van back-ups van uw gegevens. Als u echter ondersteuning nodig heeft, helpen wij u graag en laten we u zien hoe u dit kunt doen :)

Buy FAQs Online

FAQs – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise. Moreover om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

FAQs

FAQs – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten.

However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten. Furthermore software Hulp is uw betrouwbare partner voor. Additionally het overwinnen van. However software-gerelateerde obstakels. Although met een breed scala aan toepassingen voor. Additionally zowel particulieren als bedrijven.

FAQs