Gegevensoverdracht en Backup

Gegevensoverdracht en Backup

Heb je een nieuwe iPhone, iPod of iPad en wil je je oude data overzetten naar het nieuwe toestel? Dit is bij ons eenvoudig en snel te doen. We synchroniseren en maken een back-up van uw contacten/telefoonnummers, agenda, apps, beltonen, foto’s, video’s en muziek.

Bij muziek bieden we ook aan om de mp3’s van je iPhone of iPod terug naar de computer over te zetten.

We helpen je ook bij het maken van een volledige back-up van je apparaat om te kopiëren naar je nieuwe Apple iPhone.

Dat is niet genoeg, wil je een stap-voor-stap handleiding? Kom langs, dan doen we het samen.

Buy Gegevensoverdracht en Backup Online

Gegevensoverdracht en Backup – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

Gegevensoverdracht en Backup

Gegevensoverdracht en Backup – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten. However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

Gegevensoverdracht en Backup

Similar Posts