iPhone spreekt de naam van de beller tijdens het rinkelen!

iPhone spreekt de naam van de beller tijdens het rinkelen!

Adrianus is nu op bezoek in de winkel. Mijn privé-iPhone gaat plotseling over. Mijn iPhone praat tegen me en vertelt me ​​de naam van de beller met de Siri-stem: “Susi Meyer”, terwijl hij blijft overgaan. Mijn bezoeker lacht, wordt opgewonden als een opgewonden kind dat iets nieuws ontdekt en vraagt ​​me hoe ik het heb gedaan.

Hoe heb je dat gedaan 😀 ?

De oplossing is simpel. Het is een gemakkelijk te selecteren optie in de instellingen van de iPhone. Hier is een kleine handleiding:

Dat was het! Vanaf nu wordt elke oproep hardop uitgesproken.

Hier is een klein Youtube-filmpje erover

Buy iPhone spreekt de naam van de beller tijdens het rinkelen! Online

iPhone spreekt de naam van de beller tijdens het rinkelen! – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise. Moreover om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

iPhone spreekt de naam van de beller tijdens het rinkelen!

iPhone spreekt de naam van de beller tijdens het rinkelen! – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten.

However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten. Furthermore software Hulp is uw betrouwbare partner voor. Additionally het overwinnen van. However software-gerelateerde obstakels. Although met een breed scala aan toepassingen voor. Additionally zowel particulieren als bedrijven.

iPhone spreekt de naam van de beller tijdens het rinkelen!

Similar Posts