B2B

B2B

WORD NU ONZE PARTNER!

WIJ WERKEN ALS SERVICE-CENTER IN DE B2B-SECTOR EN HELPEN JE OM JE KLANTEN OOK TE ONDERSTEUNEN IN DE LOGICBOARD REPARATIE EN DATAHERSTEL SECTOR.

Apple onafhankelijke

reparatieprovider.

 
VERHOOG UW OMZET EN PROFITEER VAN ONZE EXPERTISE

Werk nauw samen met een toonaangevend bedrijf op het gebied van microsoldering in Nederland.

Wij zijn een servicecentrum voor chip-level reparatie en datarecovery, waardoor we onze zakelijke partners de mogelijkheid bieden om hun dienstenportfolio uit te breiden. Hierdoor hoef je je klanten zelfs in moeilijke gevallen niet teleur te stellen en kunnen wij op de achtergrond zorgen voor een altijd bevredigende situatie voor de klant.

De afgelopen jaren zijn we in Nederland uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van chip-level reparatie (smartphone/tablet). We werken samen met bedrijven uit heel Europa, inclusief grote mobiele providers. We zijn gespecialiseerd in de reparatie van schade op het niveau van printplaten en datarecovery (ook na zware waterschade). Voor onze handelsklanten nemen wij ook de afhandeling van garantieclaims voor rekening bij de respectievelijke fabrikanten en maken daarmee ons dienstenportfolio compleet.

Profiteer van snelle doorlooptijden (inzendingen van handelaren worden binnen 24 uur verwerkt), persoonlijke contactpunten en een prijsstructuur die speciaal op jou is afgestemd.

Werk nu samen met ons

Besteed je soldeerreparaties uit aan professionele handen en zorg zo vooreen deskundige reparatie. Dit komt niet alleen je eindklant ten goede, maar uiteindelijk ook jou, want je klant zal blij zijn met een perfect uitgevoerde reparatie en je verder aanbevelen.

 

 

Werk nu met ons samen

Als je verdere vragen hebt over een samenwerking met ons, kun je ons altijd een e-mail sturen. We beantwoorden deze snel en betrouwbaar en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. We kijken er nu al naar uit om jouw professionele partner op de achtergrond te worden.

In onze werkplaats werken we met de nieuwste en hoogwaardige hardware op het gebied van SMD en blijven we ons voortdurend bijscholen om bij te blijven met de tijd. We leven voor het repareren van jouw micro-elektronische schade. We garanderen de snelste doorlooptijden. De verwerking van jouw ontvangen schade vindt plaats binnen 24 uur. Na het indienen van de offerte hebben we alleen nog jouw goedkeuring nodig.

We bieden gratis verzending naar ons toe aan viaPost NL , DHL en de retourzending wordt afgehandeld via UPS. De verzending gebeurt in speciale membranen verpakkingen, waardoor jouw apparaat tijdens het transport optimaal beschermd is.