Verander de achterkant van de iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) – Per hand

Verander de achterkant van de iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) – Per hand

Prehistorie

De achterkant van de iPhone X, XS of 8 is een verstevigd en speciaal glas, dat op het aluminium frame of de metalen plaat van de behuizing is gelijmd. Zo strak gelijmd dat zelfs de meeste iPhone- of smartphonereparatiewerkplaatsen er met hun handen vanaf zullen blijven. Het heeft de neiging om je vingers te bloeden. Want zo makkelijk verwijder je het glas niet. Zelfs met de heteluchtmachine en de gebruikelijke temperaturen rond de 80 – 150 graden krijg je de splinters en deeltjes er in een winstgevende tijd af. Er zijn in de loop van de tijd veel technieken uitgeprobeerd en machines ontwikkeld, maar deze zijn onpraktisch gebleken. De laatste machine die we gebruikten kostte meer dan € 1000 en was eigenlijk niets meer dan een metalen plaat die op de achterkant was gesneden en liep op ongeveer 160 graden Celsius. Dit maakte het heel gemakkelijk om de achterkant te verwijderen, maar eerst moest de hele binnenkant en elke flexkabel van de iPhone worden verwijderd. Wat een gedoe voor een speciaal aangekochte machine die het werk moest uit handen nemen!
 

iPhone 8 en 8 Plus achterkant gebarsten

Geen machine nodig - maar veel warmte!

We hebben veel experimenten uitgevoerd en ontdekten dat de gemakkelijkste manier om de glazen achterkant te verwijderen met enorme hitte is – maar selectief en slechts kort op bepaalde plaatsen. Het is als een heet mes door boter met de juiste hitte. Maar hier geldt hetzelfde: de hele iPhone moet eerst worden gedemonteerd, anders kan de batterij ontploffen of kan de camera beschadigd raken. En aan het einde van de demontage: zoveel schroeven. Zoveel kabels. Alles supergevoelig! De warmte die van de achterkant door het metaal naar binnen wordt geleid, zou een kabel die niet is verwijderd, zoals de LED-flitslamp van de camera, onmiddellijk beschadigen, omdat de soldeercontactpunten zelfs bij lage temperaturen losraken. Ook de GPS- en Wifi-module en de Face ID zijn snel kwetsbaar.
Volledig gedemonteerde iPhone voor het verwisselen van de achterkant
Ons betrouwbare heteluchtapparaat van Steinel loopt op meer dan 420 graden. Met het juiste opzetstuk kunt u de opgewekte warmte direct op het glas aanbrengen, waardoor de lijm eronder loskomt. Nu hoef je alleen nog maar vaardig en schoon te zijn, bijvoorbeeld om het kunststof frame niet te krassen of te barsten. Trouwens: het kunststof frame is gemaakt van een zeer robuust materiaal, is gemakkelijk bestand tegen enorme hitte en smelt niet. Zelfs niet bij 420 graden.
iPhone 8 achterkant – verwijder handmatig splinters met hete plaat

Camera Cover

De rug eraf halen is heel eenvoudig met een beetje oefening en de juiste technieken. Maar wat lastig is, is de cameradekking! Normaal gesproken moet deze worden uitgefreesd of afgesneden, anders kan de nieuwe achteromslag niet aan de achterkant worden bevestigd. De reden is dat het gat in de achterklep te klein is. Als het nieuwe glas wordt gelijmd, moet het deksel van de camera opnieuw worden gelijmd. Gelukkig is er een betere oplossing! Er zijn nu hele goede achterkanten, met een groter cameragat, dus de nieuwe achterkant hoeft alleen maar gelijmd te worden zonder de camerakap eraf te knippen! Wij gebruiken het natuurlijk ook en hebben de oude methode vervangen.

Buy Verander de achterkant van de iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) – Per hand Online

Verander de achterkant van de iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) – Per hand – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise. Moreover om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

Verander de achterkant van de iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) – Per hand

Verander de achterkant van de iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) – Per hand – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten.

However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten. Furthermore software Hulp is uw betrouwbare partner voor. Additionally het overwinnen van. However software-gerelateerde obstakels. Although met een breed scala aan toepassingen voor. Additionally zowel particulieren als bedrijven.

Verander de achterkant van de iPhone (Van 8 tot 13 Pro max) – Per hand

Similar Posts