Korting voor meerdere reparaties op één apparaat

Korting voor meerdere reparaties op één apparaat

Permanente actie! Voor veel reparaties is een combinatie reparatieprijs mogelijk indien meerdere onderdelen van de iPhone gerepareerd moeten worden! Omdat bij een reparatie vaak het hele apparaat wordt losgeschroefd, is het mogelijk om een ​​ander apparaat of een defect veel goedkoper dan normaal te repareren.

Een klassiek voorbeeld is de iPhone 7, die momenteel € 79 kost om het scherm te vervangen. Als ook de batterij moet worden vervangen, kost dit normaal € 39. Maar als je beide toestellen tegelijk laat repareren, wisselen we de batterij om voor maar 30€!

Buy Korting voor meerdere reparaties op één apparaat Online

Korting voor meerdere reparaties op één apparaat – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

Korting voor meerdere reparaties op één apparaat

Korting voor meerdere reparaties op één apparaat – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten. However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

Korting voor meerdere reparaties op één apparaat

Similar Posts