iPhone-batterij overzicht

Op deze pagina zie je de verschillende iPhone-batterijen met hun mAh-nummer.

Bijna elke batterij in de iPhone-reeks 5 t/m 8 tot 13 Pro Max verschilt zowel in fysieke grootte als in milliampère per uur (mAh). Hieronder zie je een foto en een lijst van alle eerdere iPhones met hun capaciteit en jaar van uitgave. U krijgt ook informatie of de capaciteitsweergave in de iPhone-instellingen behouden blijft na het vervangen van de batterij.

Overzicht accu’s voor de iPhones 5 t/m 11 Pro Max Rechts in de maatvergelijking staat een iPad Air 1 accu. Linksboven naar rechtsonder: iPhone 5, 5S, 6S, 7, SE1, SE2020, Apple Watch 1, 6S Plus, 8 Plus, 6 Plus, 7 Plus, 11, X, XS, 11 Pro Max

Overzicht van alle mAh iPhone-batterijen

De gezondheidsindicator (iPhone batterijstatus) of capaciteitsindicator is niet meer beschikbaar vanaf de iPhone XS na het vervangen van de batterij. De oplossing hiervoor is om de chip (IC) van de oude batterij opnieuw op de nieuwe batterij te solderen.

Buy iPhone-batterij overzicht Online

iPhone-batterij overzicht – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise. Moreover om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

iPhone-batterij overzicht

iPhone-batterij overzicht – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten.

However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten. Furthermore software Hulp is uw betrouwbare partner voor. Additionally het overwinnen van. However software-gerelateerde obstakels. Although met een breed scala aan toepassingen voor. Additionally zowel particulieren als bedrijven.

iPhone-batterij overzicht

Similar Posts