iPhone 11 Pro Max Achterkant Reparatie – easy!

iPhone 11 Pro Max Backcover Reparatie – easy!

iPhone 11 Pro achterpaneel reparatie erg goedkoop

Onmogelijk voor sommigen en makkelijk voor ons. Reparatie van gebarsten achterkant van iPhone 11 Pro en 11 Pro Max! Nauwkeurig en snel dankzij de laser.

Verbazingwekkend lage prijs

Klanten bellen ons keer op keer en vragen naar de prijs van het repareren van de achterkant van de iPhone nadat ze ons op internet hebben gevonden. Ze zijn verbaasd vanwege de te lage prijs die momenteel slechts 119 € is. Anders zou de reparatie veel duurder of zelfs onmogelijk zijn. De reden hiervoor is te vinden in de methode die hiervoor wordt gebruikt. Sommigen schroeven de hele iPhone los, inclusief alle kleine onderdelen, om met behulp van grote hitte de achterkant met de hand los te maken. Dit kost veel tijd, is gevaarlijk en wordt daarom niet aanbevolen.

Fig.1: iPhone 11 Pro met een kapotte achterkant

Anderen daarentegen durven de gebarsten achterkant niet eens te repareren en veranderen daarom de hele zaak forfaitair, waarbij de aankoopprijs van het reserveonderdeel al beduidend hoger is dan onze totale reparatieprijs. De methode is het handigst en eenvoudigst. Makkelijk voor de werkplaats, maar erg duur voor de klant. Dat raden we ook niet aan. De fabrikant kent maar één manier: Reparatie niet mogelijk! Hij ruilt de hele iPhone in voor een nieuwe tegen een vaste prijs (momenteel zo’n 640 euro).

Onze werkwijze – laser ondersteuning

Fig. 2: Laser Kalibratie

We pakken het pragmatischer aan. Door specifiek de achterkant te veranderen met een laserproces, kunnen we de beste prijs-kwaliteitverhouding leveren. Vermeldenswaard is dat alleen de achterkant (ook wel batterijklepje of glasplaat genoemd) is veranderd en verder niets. Dit is een zeer aan te raden methode, aangezien al het andere in de originele staat blijft: de iPhone wordt niet gedemonteerd, waardoor de mogelijkheid van fouten wordt geëlimineerd. De laser doet het meeste werk.

De laser en de juiste instellingen

Fig.3: iPhone 11 Pro achterkant na twee passages in de lasermachine

De witte laserstraal dringt door de glaslaag en verpulvert de onderliggende lijm. Deze oersterke lijmlaag is ook de reden voor de enorme moeilijkheid om de achterkant van de iPhone 8 t/m iPhone 12 Pro Max te repareren.Deze lijm is met normale middelen nauwelijks te verwijderen. Na het passeren van de laser kan de achterkant nu heel gemakkelijk worden verwijderd met kleine spatels.

Fig.4: Rug afgeschraapt na laserbewerking

Er zijn tal van instelmogelijkheden voor de lasermachine, zoals de sterkte van de straal. Met de juiste instellingen kan het risico op onopzettelijke schade aan de iPhone sterk worden verminderd. Vooral door te kiezen voor een lage laserstraalsterkte van bijvoorbeeld 80% in plaats van 95% bij een golflengte van 1064nm. Bij elke nieuwe job kalibreren we de laserinstellingen opnieuw. Deze individuele aanpassing garandeert ons een soepel proces.

Fig.5: iPhone 11 Pro (Max) achterkant gerepareerd. Weer als nieuw.

Conclusie

Voor ons is het repareren van de achterkant van iPhones geen big deal en kan alleen binnen een paar uur worden gedaan. Het resultaat doet op geen enkele manier onder voor een volledige verandering van de achterkant, inclusief het frame, of zelfs een verandering van de hele iPhone. Dat betekent: de achterkant van de iPhone ziet er weer als nieuw uit en de klanten zijn enthousiast.

Wil je ook een reparatie van de achterkant van je iPhone (8, X, XR, 11, 11 Pro, 12, 12 Pro)? U kunt het apparaat naar ons toe brengen of naar ons opsturen. De iPhone is binnen 3-4 uur gerepareerd en je kunt hem direct meenemen!

Stuur ons je iPhone via deze

Buy iPhone 11 Pro Max Achterkant Reparatie Online

iPhone 11 Pro Max Achterkant Reparatie – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

iPhone 11 Pro Max Achterkant Reparatie

iPhone 11 Pro Max Achterkant Reparatie – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten. However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

iPhone 11 Pro Max Achterkant Reparatie

Similar Posts