Goede en goedkope iPhone reparaties

Goede en goedkope iPhone reparaties

Mega goedkope iPhone reparatieservice alleen bij ons! Met nauwkeurige en zeer zorgvuldige uitvoering. Bij de volgende reparatietypes vindt de reparatie binnen enkele uren plaats, zodat u uw toestel korte tijd later weer mee kunt nemen: iPhone 7 of 8 display vervangen, vervangen van de achterkant, batterij vervangen, power button reparatie.

Een greep uit onze huidige en tijdelijke aanbiedingen:

 • iPhone 6/6S scherm kapot – ruil slechts 59 €
 • iPhone 6/6S batterij bijna leeg – reparatie slechts 39 €
 • iPhone 7 scherm kapot – vervanging slechts 79 €
 • Gebarsten iPhone 8-glas – ruil slechts 79 €
 • iPhone X-scherm kapot – vervanging slechts 179 €
 • iPhone 7/8 opladers defect – omruilen slechts 59 €
 • Samsung S8-scherm kapot – vervanging slechts 199 €
 • iPad 2, 3, 4 – glas gebroken – alleen ruilen 69 €
 • iPad Air, iPad 2017/2018 schijf kapot – alleen omruilen 99 €
 • Bestrijding van kleine waterschade vanaf € 49
 • uvm.!

Apples-Service iPhone reparatie

Kom gewoon langs en laat ons weten hoe we u kunnen helpen. U bent ook van harte welkom om te bellen of een bericht te sturen, wij antwoorden snel.

Buy Goede en goedkope iPhone reparaties Online

Goede en goedkope iPhone reparaties – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

Goede en iPhone reparaties

Goede en goedkope iPhone reparaties – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten. However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

Goede en goedkope iPhone reparaties

Similar Posts