Algemene voorwaarden

1. Algemene voorwaarden
Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Apple’s Service en een de consument waarop Apple’s Service deze voorwaarden  van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door  partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.
2. Prijzen: Onze prijzen zijn inclusief BTW.
3. Garantie : Apple’s Service geeft op alle producten garantie, Zo kunt u onbezorgd genieten van uw aankoop!
Indien niet anders vermeld gelden de volgende garantietermijnen:
minimaal 1 maand  tot maximaal 12 maanden garantie op en tweedehands hardware (vervanging indien mogelijk).
Accu’s:  wij verkopen onze laptops met werkende accu die minimum 60 minuten moet werken zonder stroom, helaas geven wij geen garantie op accu’s [ Uitsluitend op nieuwe zit 6 maanden garantie op ].
Garantie op adapters wordt alleen verleend op het blok, dus niet op kabel (draadbreuk) of schade aan de connector. 

De garantie voor Software wordt door de licentiegever van de Software gegeven, dus u kunt nooit een soort garantie over software verwachten  waardoor problemen zijn ontstaan door virussen etc.
Deze garantie is niet van toepassing indien het gebrek het gevolg is van een van buiten komende oorzaak en / of niet aan Apple’s Service toe te rekenen waaronder ongelukken,  beschadiging, blootstelling aan water en kortsluiting.
– Garantie op al onze producten komt te vervallen door:
– Misbruik, onkundig onderhoud en/of installatie, Verwaarlozing, Mechanische schade, Na regelen, reparatie en/of modificatie door een andere partij dan Apple’s Service.
– Schade als gevolg van geweld, vocht, stof, stroomonderbreking of vormen van geweld door een hogere macht.
– Slijtageverschijnsel welke direct of indirect het gevolg zijn van de omgeving waarin het product zich bevindt of heeft bevonden.
Let op!
Wij maken u er op attent dat rechten op de garantie kunnen worden verspeeld wanneer u zelf
veranderingen aanbrengt op de geleverde producten (zowel hard- als software).
Onsite garantie regelt u zelf met het bedrijf die de onsite garantie afhandelt,

Buy Algemene voorwaarden Online

Algemene voorwaarden – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Additionally Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. However Als het gaat om MacBook-reparatie. Additionally zit je bij ons goed. Although Of het nu gaat om een gebroken scherm. However Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Although Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Furthermore Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Moreover Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft. Additionally hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise. Moreover om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. Although We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. Additionally We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor however jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm. However het vervangen however van de batterij of een softwarehik. Furthermore ons team is bedreven in het additionally omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze additionally snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten.

However Wat echter onderscheidt, is onze additionally toewijding aan klanttevredenheid. Additionally We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten. Furthermore software Hulp is uw betrouwbare partner voor. Additionally het overwinnen van. However software-gerelateerde obstakels. Although met een breed scala aan toepassingen voor. Additionally zowel particulieren als bedrijven.

Algemene voorwaarden